Fórum…

ZÁKLADNÉ PRAVIDLÁ

1. Rocker sa nevyjadruje v odkazoch ako drevorubač
2. Proti drevorubačom nič nemáme.
3. Môžete napísať čokoľvek
4. Možeme zmazať čokoľvek

1 655 komentárov pri “Fórum…

  1. Mário‚ jedna kontrolná otázka. Poskytli ste Do neba volám všetkým rádiám? Dnes som to prvý krát počul hrať z rádia. Bolo to rádio Lumen. V rádiu Hey zahrali Malého princa a potom moderátorka povedala‚ že skupina Aya má novú pesničku ktorú si môžte vypočuť v Nedeľu… pritom Heyko vás hráva dosť často.

  2. Ahojte Tomas a nienie! Pozorne som si precital Vase prispevky a musim s Vami len a len suhlasit! Horehronie? Valasi vidia‚ pocuju a stado sa pasie :o ) Osobne si myslim‚ ze ak by mala byt tato sutaz uplne fer a keby vsetci boli na rovnakej startovacej ciare‚ tak by kazdeho pesnicku mali ludia pocut 1. krat v zakladnom kole v TV (radia? bud vsetci rovnako‚ alebo nikto) a dalsia‚ nemenej dolezita vec – z kazdeho mobilu by mala platit iba jedna SMS-ka pre kazdeho interpreta! Ale biznis je biznis a kludne mozeme opustit tieto fantazijne a spravodlive vody! :o ) A porota? Myslim si‚ ze ma svoje opodstatnenie – ja viem‚ je to na diskusiu‚ ale ked som videl‚ niektore braky co postupili zo zakladnych kol…aaach jaaaj!!! Ale nechajme to uz tak a drzme si palce v nedelnom semifinale!!! Cafteee!!!

  3. Nienie‚ máš pravdu aj mne je zle s ľudí čo posielajú hlasi Horehroniu a nevidia to vymývanie mozgov okolo. Mám pocit‚ že je to iba nejaké stádo. A koniec koncov čo sa páči ľuďom porota pošle domov. Nieže by som za niekoho znich hlasoval ale štavlo by ma‚ že na niekoho dávam peniaze a potom ho porota potopí. Ayáci nebojte na vás mám mobil pripravený! Len je smola že zase hráte nakonci. Jedinú výhodu má Pažo‚ že nemusí odchádzať od bicieho a odbúcha obe skladby :)

  4. Čaute. Nechcel som do toho už moc kecať‚ ALE VIDELI STE TO VČERA VEČER? Horehronie-Peteraj-porota-Lehotský. Je jasné kdo vyhrá!!! Aj syn ma upozornil že Rádio expres chŕli tento pseudohit od 0‚00-24‚00. Ale budiš‚ ako pop a ako je to spracované to u nás úspech má a stále tvrdím že to vyhrá. Aj keď je veľa ľudí na fórach‚ ktorým to tiež ide na nervy. tak ako aj mne. Cvernička: Vkus máš dobrý a trafila si sa. Arzén je aj u mňa jednotka‚ ich muzika má drive. A ten pivný festival (junifest) tento rok po tom minuloročnom zlyhaní‚ myslím že nebude. Ale hádam Ayu tento rok niekde uvidím na festoch‚ lebo v roku 2009 v červeníku to… Vlado: neznechutil ma ten 4-tý album‚ všetko si to ale ešte v kľude popočúvam a potom celé zhodnotím‚ tá 2-ka sa mi stále javí ako najlepšia. A k tomu Eurosongu čo bude v nedeľu – trojka Aya-P.B.-T.B má šancu postúpiť. Ale to ja riešiť nebudem. “Fanúšik je ten‚ kto vie povedať svoj názor a neprikývne všetkému čo sa mu podá‚ lebo to sa môže potom postaviť pod lampu a tieň prikývne presnejšie”. Všetkým veľa zdravia.

  5. a navyse…budem do smrti dakovat aj nasmu panovi riaditelovi ze mi umoznil sa s vami stretnut a dokonca ze nieco este aj nahrat … ale hlavne vam .. dakujéém :)

  6. noo podla mna to aj tak vyhra niekto uplne iny ako by chceli ludia … to horehronie nie je zla pesnicka ale ta spevacka nazivo ked spieva no oc ja viem … chalani z AYA alebo AYI ?? :D to spievali krasne ten text je podla mna tiez neskutocny …a hlavne su to uzasny ludia a neskutocna sranda s nimi :D keby mam 100 hlasou tak ich poslem im :) Na to ze sa nazyvaju “zapchaj uši a utekaj” myslim si ze by vsetci zostali stat a pocuvat :D na tych koncerte ktory robili u nas hovoril tak presvedcivo ze si asi cigaretu ani nic podobne nevezmem v zivote do huby a kazdemu kamaratovi ktory tak robi budem vraviet aby prestal :) ( pozdrav z Prašíc :D dúfam že ak vyhrate vezmete nas do Osla :D )

  7. Hmmm…To aka spravodlivost..Kristinu s Horehronim hraje “rado expres” kazdy den od rana do vecera…Umelo tlacena piesen do povedomia ludi?Preco teda nehraju aj ostatne piesne?..Nezasluzia si to aj ostatni?Aj keby vyhrala Kristina‚ v Norsku velku dieru do sveta neurobi‚hehe

  8. Pozdravujem hudobne zoskupenie Aya.Objektivne musim priznat‚ ze Ayu nepocuvam‚ resp. nie je v rotaciach radii. Ale po nedelnajsiom eurosongu skladam klobuk az po zem. Vynikajuca skladba Do neba volam‚ vyborny text‚ pekne urobene.Moj nazor je‚ ze s nizsie menovanym horehronim mate sancu na postup len Vy. A drzim palce aby ste do Osla postupili.

  9. :) cvernička‚ krásne si sa vyjadrila‚ tiež posúvaš naše životy na vyšší level . Moooooc Ti ďakujeme :) … „nienie“ beriem Tvoj návrh s tým pivečkom… a donesiem Ti 5-ty album‚ lebo už iba ten nemáš. To Ťa ten 4-tý tak znechutil ? :) Pre mnoho ľudí bol práve tento najlepší. My sa nejak špeciálne nesnažíme škatuľkovať našu tvorbu. Môžeš ju nazvať ako chceš‚ my si tvrdíme‚ že je to AYA-rock a snažíme sa zanechať po sebe myšlienku každou notou ‚ každým slovom. Sme ľudia z planéty Zem… a tá je pestrá a je pre všetkých :) čaute

  10. Ahoj “nie nie”…Som rada‚ze si fanda AYI a preto mam pre teba navrh…Ak vyhra Horehronie(co moc neverim)..Tak Ta pozyvam dole do Blavy na pivny festival‚ale ak nie budes musiet na oplatku Ty so mnou absolvovat vsetky koncerty AYI :o ) Prijimas tento navrh?A mozme prebrat rock‚pretoze i ja mam rada rock a pocuvam od AYA‚ARZEN‚KABAT az po U2‚OFSPRING‚RAMMSTEIN ai…ale myslim‚ze viac nez hudba je dolezity i text piesne..a “Do neba volam” je krasna vec v takom sate aky ma‚v inom prevedeni by sa stratila pointa textu.Chalani‚dakujem za tuto piesen..posunula moj zivot na vyssi level :o ))

  11. Vladko‚ pekne si to napísal – musím s Tebou len a len súhlasiť!!! Čafte! Mario “nierocker” :o )

  12. Ahojte.Ja som sa riadne predstavil a za svojím si stojím. Od Ayi mám prvé 4 albumy a preto musím konštatovať že z rockovej kapely sa stala popová. Ja nikoho nezhadzujem‚ len konštatujem že ako pop je to dobré. A stebou Vlado sa rád stretnem aj pivko si dám a dúfam že mi podpíšeš aj CD Doriana Greya‚ lebo len tvoj podpis mi tam chýba. No a to sme sa dostali k rockovej muzike. Poctivej rockovej!!! Už spolu nehráte? A k tomu Eurosongu – je ťažko zvládnuteľný pre rockové kapely‚ tu treba oceniť že sa tam vôbec dokázali ukázať. A preto ešte raz hovorím že aya hrá popík a nie rock. Ešte tak poprock. Na Slovensku nie veľa rockových kapiel‚ skôr nejakých takých poprockových‚ ako Elán‚ Desmod a No name. Skúste si tú vašu skladbičku trochu prerobiť a možno to bude aj rocková balada.Ale keď sa to vaším fans ľúbi‚ tak ja si potom zatrúbim.A to že vyhrá Horehronie je jasné. Lobby‚ svetlá‚ rádiá‚ iné médiá‚ choreografia‚ oblečenie‚ to je úplne jasné. No a teraz ma tu zahrabte pod čiernu zem. Čo som napísal‚ za tým si stojím a aj vy sa tak trochu do toho stredného prúdu tlačíte (Bažík‚ BezDeda)a to je z môjho pohľadu škoda!!!

  13. Čaute‚ ja som basák z kapelky‚ ktorú tu rozoberáte. V prvom rade chcem poďakovať za Vašu podporu v hlasovaní do Eurovízie‚… Neviem kto je to “nienie”‚ ak chceš niečo napísať‚ aspoň sa predstav‚… z časti s Tebou však musím súhlasiť‚… je málo kapiel v Eurovizii‚ ktoré by mohli spĺňať určitú úroveň a mrzí ma‚ že je málo podobných projektov‚ kde by sa kapely mohli predstaviť. Ty našu tvorbu asi moc nepoznáš… asi si počul len pesničku “Malý Princ”‚ ktorú hrá hádam každé sk – rádio. AYA má za sebou 5 albumov‚ tak si ich vypočuj‚ potom hodnoť ! Nie sme asi rockeri podľa tvojich predstáv‚ ale to ešte nemusíš urážať. Ak si hudobník‚ najskôr niečo dokáž‚ alebo sa aspoň pokús dokázať‚ ale myslím si‚ že hudobník nebudeš‚ ani ozajstný rocker‚ lebo rockeri a hudobníci (myslím tým HUDOBNÍCI!!!)‚ ak chápeš‚ sa takto nezhovadzujú ako Ty :) ale verím‚ že nie si zlý chalan‚ rád prehodím s Tebou reč na tému “rockeri”‚ ale skús sa aspoň predstaviť a buď slušný prosím !!! By si sa divil koľko rockerov vie byť slušných :) … Cvernička‚ Tomas‚ ďakujeme‚ že nás bránite a podporujete :) … je to dobrý pocit… fakt sa trápime ako vieme‚ média na nás kašlú‚ aj preto si nedovolíme pustiť hociakú blbosť z vlastnej dielne‚ však by nás už nikto nebral vážne :) …čaute… ešte by som zareagoval …. čau Jano :) … z Kubína je iba Boris‚… to by sme museli tvrdiť‚ že sme “Oravsko-Turčiansko-Žilinská kapela :) ani to neviem napísať :) Boris sa zvykne predstaviť ako spevák z DK‚ ale je členom žilinskej skupiny tak‚ ako ja som basák zo Sučian pri Martine. Za svoje korene sa človek nesmie hanbiť :) čau

  14. pre nienie… Horehronie je tlacenka! Kristine spravia hudbu daju do ruky text a naucia kyvat rukou. To je neporovnatelne s podstivou kapelou ako je Aya.Chlapi dobra robota‚ zasluzili ste si postup uz len za to ze sa na scene trapite 16 rokov bez podpory. Do neba volam nieje piesen na prve pocutie a to ze postupila dokazuje ze ludia aj rozmyslaju nad tym co pocuvaju. To je dobre! Drzim palce do dalsieho kola.

  15. Ay ya som fans cvernička‚ len sa neroztrhni. Aya je popová skupina a tento večer stál za prd. A v tých iných predkolách sa dali počúvať nejaké 3-4 skladby. A ešte niečo ti ya poviem‚ určite vyhrá Horehronie! Súhlasíš?

  16. Pre nienie…Ked sa ti to nepacilo‚tak drz usta…tato stranka je pre fanusikov..a nie pre ….

  17. AYA nie je rocková skupina. Peter Bažík‚ Thomas Bezdeda to je kategória Ayi. Bohužiaľ!!! A čo to dnes bolo v Tv‚ to bola jedna blbosť za druhov. Aj festivaly amatérskych umelcov mali väčšiu úroveň.

  18. Ste super “Do neba volam” je krásna pieseň. Ale nepáči sa mi‚ že sa stále uvádzate ako skupina so Žiliny. Ste predsa Dolnokubinsko-Žilinská kapela.

  19. “Do neba volam”….krasna…krasna…krasna..krasna..vecicka :o ) :o ) :o ) :o ) :o ) :o ) :o ) :o )

  20. Cawte ten koncert v piatok v Cadci nemal chybu boli ste super bodaj by ste ten eurosong vyhrali .Inak naj kocert aky som kedy zazil. Ste dobry a dik ze ste zahrali este jednu pesnicku =D.

  21. Včera na Novoročnej Rockovej Show v Kubíne to bolo super. Samozrejme všetci čo tam hrali :)

  22. Prepacte ale ja som vam pisal ci by ste mi dali akordy a zabudol som na aku pesnicku chcem tak som myslel modre z neba

  23. Dnes som bola so žiakmi na Vašom vystúpení Schody do seba v Dolnom Kubíne‚ bolo to veľmi pekné a ďakujem‚ že sa niekto venuje aj takýmto veciam. Ste super a držím palce a prajem aby ste sa na tú Eurovíziu dostali‚ lebo tá pesnička je naozaj krásna. S pozdravom Denisa s Ružomberka

  24. Ahojte… DO NEBA VOLAM nie je moc na prve pocutie tym padom neviem ci je uplne vhodna pre Eurosong. V kazdom pripade je to stara dobra AYA! Potom co sme poculi v poslednom eurosongu myslim‚ ze postum mate v kapse. Ale pre istotu vam aj tak poslem hlas :) Drzim palce na slavika.

  25. boris …. neviem ze s chalanmi z akych skupin ste dnes hrali ten protidrogovy koncert…tak vam to teda napisem sem…. hrali ste vyborne:)…… a je uzasne ze ste sa na to dali:)…. ak toto mal byt vychovny koncert tak to bol ten najlepsi v mojom zivote:)….az som sa tak mierne rozplakala:)…ja sice nie som nijak zavisla ani na alkohole ani na cigaretach….. ale bolo perfektne si vdaka tebe ….. a piesnam co ste hrali uz sice neviem kolkykrat v zivote znova uvedomit … ze som zavisla na tej najuzasnejsej droge aku poznam … a to su priatelia a rodina:)….. fakt vam vsetkym dakujem za sprijemnenie dnesneho dna:)a boris nevrav ze by si nedokazal pomahat tak ako ten uzasny pan ktoreho si spominal….. ved uz tym ze robis tieto koncerty tak pomahas…. mozno nie tolkym ludom ako pomohol on… ae vsetko ma zmysel…. aj ked to mozno pomoze len jedenemu jedinemu cloveku:)…. takze este raz jedno velke dakujem:)… a co sa tyka spojenia aya a eurosong…… tak urcite u mna mate smsku istu….. drzim place:)…… nielen v eurosongu ae aj v zivote:)

  26. ja vás milujem… v žiline to vždy roztočíte…x) a hroooozne ďakujem za songy ako “svet žien” alebo “malý princ”… xD tými u mna bodujete… teším sa na 19. december…! :) )

  27. Caute‚dnes sme mali protidrogovy koncert a vsimla som si aku krasnu gitaru ma Boris:)))fakt stylova..a ano este som chcela povedat ze skoda ze nehravate ako bonus aj Maleho princa:)

  28. Ste úplne super … škoda len‚ že som zmeškala koncert čo ste mali u nás v škole… Určite bol super … Máááááááám vás moc rada ste naozaj super skupina :-)

  29. Čawte decká!!! :o ) Dík za Vaše pozitívne ohlasy a hlasy do Slávika! Bardzo nás to teší!!! :o ) Po dohode s vydavateľom by sme chceli nové CD “vypustiť do sveta” na jar 2010‚ takže ešte pretečie pomerne dosť veľa vody‚ ale dovtedy nebudeme spať – chystáme sa na Eurosong (dúfajme‚ že máme dobrú pesničku a dúfajme‚ že ju aj vyberú do súťaže‚hm?) a pripravujeme pre Vás Rockové Vianoce!!! Takže‚ ako by povedali bratia češi: “vzhůru do práce!!!” :o )

  30. čaute aya nechystate sa vypustit do sveta nejake nove CD bol som cez leto na vasom koncerte v Nesluši na Rocknese a teda poviem vam aj pocasie sa zdalo byt hned lepsie inak hlasoval som za vas v slavikovo hehe

  31. STE PROSTE NAJ A MOC VAS LUBIMLEBO NIEJE NIKTO LEPŠI AKO VYLEBO VALITELEBO STE NAJLEBOOOO TAK :-D

  32. ahoj boris a celá skupina‚ díky za dnešny koncert-schody do seba v Rk…ste skvelí a je fajn‚ to čo robíte pre mladé decká…držím place…

  33. Chlapci‚ do okolia BB‚ resp. BR sa nechystáte? Sledujem občas koncerty‚ ale nič tu v okolí :-(

  34. Ahojte Ayaci ! : )Dnes ste boli u nás na škole‚ boli ste super‚ veľmi sa mi to páčilo všetko : ) dúfam ‚ že niekedy v budúcnosti ešte prídete a pekne nám zahráte : ). Asi polka báb sa zamilovala do Mária :D tak to bolo zaujímavé :) ‚ no tak sa majte !

  35. Cawte Aya pisem sem znova pretoze newiem najst tu hymnu zilinskych hokejistov…Prosim poslite ale napiste tu stranku kde si tu hymnu mozem vypocut

  36. Ahoj Roqo! Odpoveď je veľmi jednoduchá: Hymna žilinských hokejistov. Ahoj ThePunk! Radi prídeme aj do Topoľčian‚ ale to by nás musel osloviť nejaký usporiadateľ‚ ktorý by chcel AYA-u v TO‚ ale bohužiaľ zatiaľ o ničom takom neviem. Čafte.

  37. Cawte AYA ako sa vola pesnicka ktoru ste spievali pre hokejovy klub Zilina???prosim surneeeee

  38. nazdar AYA‚ prosím Vás upresnite čas a miesto vášho koncertu 18.9. v Dolnom Kubíne‚ som dosť v pomykove nakoľko vy uvádzate na stránke miesto Msks a máte byť hosťujúcou kapelou Music Chance 2009-výber víťazných kapiel ZUŠ. Na stránke mesta Dolný Kubín http://www.dolnykubin.sk je uvedené v programe‚ Music Chacne 2009 sa odohrá na námestí a nie v Msks. Tak ako to teda je ???Ďakujem za rýchlu a presnú odpoveď‚ na koľko by som si Vás už po dlhšej dobe rád vypočul LIVE :o )